• dimecres 7 de juny del 2023

Demanen nou anys de presó i un milió d'euros a un home sorprès a Son Sant Joan amb cocaïna al cos

img

PALMA, 3 Set.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Palma celebra aquest dilluns el judici contra un home de 39 anys i de nacionalitat brasilera, sorprès a l'aeroport de Palma després d'haver aterrat des de Madrid amb cocaïna amagada a l'interior del cos. Fiscalia demana per a l'home nou anys de presó i un milió d'euros de multa. Segons l'escrit del fiscal, els fets es remunten al 18 de febrer del 2022, quan cap a les 20.40 hores, el processat va aterrar a Son Sant Joan i va ser interceptat amb fins a 108 embolcalls de cocaïna al seu interior, el valor del qual al mercat il·lícit ascendia als 201.617 euros.

Una vegada va expulsar les dosis, va ser traslladat a Son Espases, on va quedar ingressat en un mòdul de detinguts sota control mèdic durant un total de tres dies. A més, en el moment de la detenció, el processat portava 480 euros procedent de la venda de substàncies estupefaents.

El fiscal considera els fets constitutius d'un delicte contra la salut pública en la modalitat de substàncies estupefaents que causen un greu dany per a la salut i sol·licita nou anys de presó i un milió d'euros de multa.

Notícies més vistes Avui