Demanen quatre anys de presó per un home que va propinar una pallissa i atropellar un altre home a cala Ratjada.

Demanen quatre anys de presó per un home que va propinar una pallissa i atropellar un altre home a cala Ratjada.

PALMA, 16 Set.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma celebrarà aquest dimecres un judici contra un home --de 44 anys en el moment dels fets-- acusat de propinar una pallissa a un altre i atropellar-lo amb el seu vehicle a cala Ratjada, Capdepera.

La Fiscalia sol·licita quatre anys de presó per a l'autor dels fets, una ordre d'allunyament de la víctima de cinc anys i fins a 15.000 euros en indemnitzacions per les lesions causades.

Segons l'escrit d'acusació, a les 07.30 hores del 15 de setembre de 2018, l'acusat es va trobar amb la víctima a la porta d'un bar de la localitat esmentada i, sense mediar paraula, es va baixar del vehicle que conduïa i va començar a pegar-li per tot el cos.

Posteriorment, va tornar pujar-se a l'automòbil del qual s'havia baixat, el va atropellar i va abandonar el lloc dels fets, quedant l'altra home tendit al terra. Per aquestes agressions, la víctima va patir una fractura de malèol en el peroné del turmell dret, una ferida al genoll esquerre i una esquinçada a l'espatlla esquerra.

Per a la seva recuperació, l'agredit va requerir de tractament quirúrgic amb tres punts de sutura a la ferida, la col·locació d'una bota de guix al turmell i rehabilitació durant 291 dies, 32 de perjudici moderat i la resta bàsic; a més d'artrosi postraumàtica i perjudici estètic.

El Ministeri Públic entén que aquests fets són constitutius d'un delicte de lesions, per la qual cosa, juntament amb la pena de presó, es sol·licita una ordre d'allunyament del seu domicili o centre de treball de 200 metres i indemnitzacions de 11.000 euros per les lesions, 2.000 per les seqüeles i 2.000 pel perjudici estètic.

Tags

Categoría

Illes Balears