• dimecres 29 de març del 2023

Demanen set anys de presó per a un home per fer tocaments sexuals i deixar tancada la seva empleada de la llar

img

PALMA, 9 Jul.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears celebra aquest dilluns, a partir de les 09.45 hores, una vista prèvia al judici contra un home acusat de fer tocaments sexuals i deixar tancada una dona a qui va contractar com a empleada de la llar.

La Fiscalia demana set anys de presó i li atribueix dos delictes, un d?abús sexual i un altre de detenció il·legal. A més, sol·licita una indemnització de 2.000 euros per danys i la prohibició d'aproximar-se a menys de 500 metres de la víctima durant tres anys. va contractar la víctima perquè netegés el domicili a Artá ​​de dilluns a divendres, en règim intern i per fer-li companyia.

Segons l'escrit del fiscal, la primera nit que la noia es va traslladar a la casa de l'acusat , estant asseguts al sofà, va començar a realitzar-li tocaments per sobre de la roba fins que ella li va dir que parés, "que no l'havia contractat per a aquests menesters".

Posteriorment, la Fiscalia sosté que l'encausat ho va tornar a intentar després de dutxar-se i estar completament nu. Davant la negativa de la dona, l'acusat es va enfadar i li va dir que "se n'anava de putes", deixant-la tancada a la casa. Tot i la trucada de la víctima perquè li obrís la porta , aquest es va negar. Amb la qual cosa va haver de trucar a una amiga i al seu xicot perquè vinguessin a rescatar-la. Tot seguit, va denunciar els fets davant la Policia.

Notícies més vistes Avui