• dimecres 7 de juny del 2023

Demanen sis anys de presó a un home per abusar sexualment d'una menor aprofitant la seva condició de fisioterapeuta

img

PALMA, 4 Set.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears ha citat aquest dimarts un home de 35 anys que, aprofitant la seva condició de fisioterapeuta, presumptament va abusar sexualment d'una menor d'edat.

Els fets es remunten al 14 de setembre del 2020, quan la jove va acudir a la que era la seva novena sessió acompanyada del seu xicot, en haver-se sentit incòmoda en sessions anteriors, segons detalla l'escrit del fiscal. Amb tot, el professional no va deixar passar la parella de la víctima.

Així, l'encausat va començar la sessió de massatge i, estant la menor tombada de panxa enlaire, va palpar la zona dels seus pits, introduint les mans per dins de la samarreta. Així mateix, aquesta vegada tombada de cap per avall, l'home va repetir els gestos a la zona dels glutis, arribant fins i tot a palpar les zones íntimes de la jove, que va fer un moviment brusc amb la cama per aturar-lo.

fiscal considera els fets constitutius d'un delicte d'abús sexual, i per això demana per a l'acusat la pena de sis anys de presó, la inhabilitació especial per exercir com a fisioterapeuta i la prohibició d'acostar-se a la víctima a menys de 500 metres per un temps de set anys.

Així mateix, se sol·licita la mesura de llibertat vigilada durant set anys una vegada complerta la pena, en cas de condemna, i que indemnitzi la noia amb 6.000 euros pels danys morals causats. /p>

Notícies més vistes Avui