Notícies Balears.

Notícies Balears.

Demanen sis anys de presó i un milió d'euros de multa a un home sorprès amb deu paquets de cocaïna a Ibiza.

Demanen sis anys de presó i un milió d'euros de multa a un home sorprès amb deu paquets de cocaïna a Ibiza.

PALMA, 20 de gener.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra dimarts (12.30 hores) la vista prèvia al judici contra un home sorprès a Eivissa amb una dotzena de paquets de cocaïna guardats en una maleta. Fiscalia demana per a ell sis anys i un dia de presó i un milió d'euros en concepte de multa.

Segons l'escrit d'acusació, aquestes substàncies haurien assolit en el mercat il·legal un valor de 374.462 euros. A més, es va procedir a l'entrada i registre del domicili del processat, trobant-se en el mateix diversos blocs, paquets i bosses de cocaïna, ketamina, MDMA i cànnabis, el valor del qual ascendeix a 405.093 euros.

Fiscalia considera els fets constitutius d'un delicte contra la salut pública i demana per a l'home sis anys i un dia de presó, així com un milió d'euros de multa.

Així mateix, interessa que s'acordi en sentència la substitució de la resta de la pena per l'expulsió del país durant deu anys un cop hagi complert -en cas de ser condemnat- tres anys i mig de presó o hagi assolit el tercer grau.