Demanen tres anys de presó a un home per abusar sexualment d'una menor a qui donava classes de taekwondo a Mallorca.

Demanen tres anys de presó a un home per abusar sexualment d'una menor a qui donava classes de taekwondo a Mallorca.

ACUSAT I VÍCTIMA COMPARTIXEN CERTA RELACIÓ DE TIPUS FAMILIAR

PALMA, 14 de gener.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra dijous (12.30 hores) la vista prèvia al judici contra un home acusat d'abusar sexualment d'una menor a qui donava classes de taekwondo a Mallorca.

Segons l'escrit del fiscal, els fets es remunten a l'agost i setembre del 2017, temps en què l'acusat va aprofitar que donava classes d'arts marcials a la menor, de 15 anys d'edat, i als seus germans petits al gimnàs situat a pocs metres de casa seva -la del processat-.

Cal destacar que l'individu compartia amb la víctima certa relació de tipus familiar, ja que la noia és filla del nòvio de la mare de la parella de l'acusat, és a dir, filla de la parella de la sogra de l'acusat.

Així, sota el pretext de les arts marcials, els dies que tenien classe, l'acusat recollia els nens al seu domicili d'Alcúdia cap a les 16.00 hores i els portava a casa seva de Sa Pobla, on estaven fins a les 21.00 hores, quan començaven les classes.

El processat, poc temps després de conèixer la nena i aprofitant que els germans jugaven a pilota i que la seva nòvia no era a casa, un dia li va manifestar que volia besar-la.

Passats deu dies, l'home es va presentar al domicili de la noia, no hi havia la seva mare, i se l'emportà en moto per donar-li una volta fins a casa seva a Sa Pobla. Un cop allà, va agafar la furgoneta per anar els dos a recollir els germans, moment que va aprofitar el processat per donar-li una abraçada i besar-la als llavis. A més, li va confessar que sentia coses per ella i li va proposar que, quan fes 16 anys, anessin a viure junts.

El fiscal relata una altra ocasió en què la noia es va quedar a dormir a casa de l'acusat i, malgrat manifestar-li que no volia mantenir relacions, aquest li va pujar la samarreta i li va donar petons pel pit i la panxa, a més de fer-li tocaments al cul per sobre de la roba.

L'endemà, el home va anar a dinar amb la noia i els seus germans a un local i, en sortir del mateix, va ser vist per la sogra en actitud carinyosa i de la mà de la menor, recriminant-li la dona aquests fets.

El mateix dia, l'individu va enviar diversos missatges de WhatsApp a la seva sogra en què demanava perdó i reconeixia que "no era correcte el que havia fet" i que s'havia equivocat "una sola vegada, de molt mala manera, però una sola vegada", apunta la Fiscalia.

A partir d'aquell dia, l'acusat va trencar la relació amb la seva nòvia i, al seu torn, la menor el va bloquejar al mòbil, tot i que després d'això, a través de Facebook, el processat va contactar amb la noia per dir-li que li havia comprat un telèfon.

El fiscal afegeix en el seu escrit, respecte a això, que la víctima va contestar-li que es guardés el mòbil per a ell i que no volia seguir mantenint contacte perquè ja havia tingut prou problemes.

El Ministeri Públic considera els fets constitutius d'un delicte d'abús sexual a menor d'edat i demana per a ell la pena de tres anys de presó, la mesura de llibertat vigilada durant tres anys i la prohibició d'apropar-se a la menor a una distància inferior a 300 metres.

Tags

Categoría

Illes Balears