Notícies Balears.

Notícies Balears.

Demano set anys de presó per a un home que va intentar incendiar un edifici mentre es celebrava una junta de veïns. Demano set anys de presó per a un home que va intentar incendiar un edifici mentre es celebrava una junta de veïns.

Demano set anys de presó per a un home que va intentar incendiar un edifici mentre es celebrava una junta de veïns.

Demano set anys de presó per a un home que va intentar incendiar un edifici mentre es celebrava una junta de veïns.

PALMA, 23 de març.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial celebra aquest dilluns (09.30 hores) la vista prèvia del judici contra un home acusat de tractar d'incendiar un edifici amb els seus ocupants dins i per al qual la fiscal reclama set anys de presó.

Segons l'escrit d'acusació, els fets es remunten a una tarda de gener de 2020 quan mentre es celebrava una junta de veïns al rellotge d'un edifici de vuit habitatges, l'acusat, que convivia amb la seva llogatera, va encendre foc als dos armaris encastats de la seva habitació.

L'incendi es va propagar ràpidament per l'habitació i amb risc d'extendre's a la resta de l'habitatge i l'edifici, tot i que va poder ser extingit gràcies a l'actuació ràpida dels serveis d'emergències que van ser alertats pels veïns i vianants. Els desperfectes a l'habitatge van ser valorats en uns 3.400 euros.