• diumenge 29 de gener del 2023

Denunciades dues persones per conduir èbries i sense carnet que van xocar contra dos vehicles i una palmera

img

Un d'ells va intentar fugir dels agents a peu

PALMA, 21 Jul.

La Policia Local de Palma ha instruït dos atestats dos homes de 36 i 56 anys per conduir sota els efectes de l'alcohol sense permís de conducció i provocar dos accidents en xocar contra dos vehicles estacionats i una palmera, respectivament.

El primer succés va tenir lloc dijous a les 03.04 hores al carrer Josep Darder. Una dotació policial que patrullava per la zona va escoltar un fort impacte, observant que un cotxe circulava de manera erràtica i que el conductor presentava símptomes compatibles amb la ingesta d'alcohol. el vehicle en qüestió coincidien amb els produïts a dos turismes estacionats.

Un cop realitzada la prova de detecció, va donar un resultat positiu d'1,11 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. A més, l'home tenia el permís de conduir retirat per sentència judicial. Per tot això, es va procedir a la confecció d'un atestat judicial i el vehicle va ser retirat al dipòsit municipal.

El mateix dia, a les 02.46 hores, un altre conductor va perdre el control del cotxe que conduïa, xocant contra una mitjana i una palmera al carrer General Riera.

L'home, de 56 anys, va intentar abandonar el lloc a peu, però va ser interceptat pels agents. La prova d?alcoholèmia va oferir un resultat positiu d?1,32 mil·ligrams d?alcohol per litre d?aire expirat i es va comprovar a més que tenia el carnet retirat per sentència judicial. El seu vehicle també va ser derivat al dipòsit municipal.

Notícies més vistes Avui