• dimarts 21 de març del 2023

Denunciat a Palma per conduir una moto sense casc, sense carnet i sota els efectes de l'alcohol

img

El jove va tenir un accident després de fugir de la policia

PALMA, 27 Oct.

Agents de la Policia Local de Palma han denunciat un jove de 19 anys per circular amb motocicleta sense casc, sense permís de conduir i sota els efectes de l'alcohol.

Segons ha informat la Policia, els fets van passar diumenge passat, a les 19.30 hores, al carrer d'Indalecio Prieto, quan els agents van observar com el conductor d'una moto circulava sense casc. La policia va donar l'alto el jove, que va desobeir els agents i es va fugir.

Després d'una recerca, la policia va arribar a la rotonda del carrer Verge de Montserrat, on s'acabava de produir un accident i la gent que envoltava l'accidentat requeria els agents. Quan es van acostar al lloc, van comprovar que es tractava del conductor fugat.

Els agents van identificar l'individu, un home de 19 anys, que presentava símptomes compatibles amb la ingesta de begudes alcohòliques. Com que presentava lesions, es va requerir la presència d'una ambulància.

El jove va donar un resultat positiu a la prova de detecció alcohòlica, amb 0,65 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat.

Els agents van comprovar que no havia obtingut cap permís de conduir, cosa que va motivar la confecció d'un informe donant compte a l'autoritat judicial pels fets descrits anteriorment.

Notícies més vistes Avui