• divendres 31 de març del 2023

Denunciat un conductor ebri per provocar un accident a Son Fortesa Nord

img

La policia també ha intervingut aquest cap de setmana en un robatori en una botiga i en un incendi en un garatge, entre altres actuacions

PALMA , 31 Oct.

La Policia Local de Palma ha obert un expedient per un accident provocat per un conductor ebri al carrer Aragó, a l'alçada del barri de Son Fortesa Nord, en un cap de setmana al que també es van posar multes per conduir sota els efectes de l'alcohol a Son Armadams, Passeig Marítim i Santa Catalina.

En concret, es van obrir expedients a conductors al carrer Marquès de la Sènia, avinguda Gabriel Roca i avinguda Argentina amb Sant Magí.

Es tracta d'algunes de les intervencions de la Policia Local de Palma aquest cap de setmana, en què també es va actuar per un robatori en un comerç de Gremi Corredors, per un robatori amb intimidació a l'avinguda Gabriel Roca i per un furt a l'avinguda Sant Ferran.

Ig ualment, va haver-hi diverses actuacions per violència de gènere a l'Arenal, Foners, Coll d'en Rabassa, districte centre i Rafal; i es van atendre persones indisposades al passeig Marítim, l'Arenal i Pere Garau. D'altra banda, la policia va tancar el trànsit per un incendi en un garatge, on també van actuar els Bombers, la Policia Nacional i el SAMU.

Finalment, altres serveis destacats han estat el control de trànsit pel partit entre el RCD Mallorca i l'Espanyol, que va acabar en empat. L'operatiu incloïa la sortida del bus de l'hotel del RCD Espanyol i va transcórrer sense incidències destacades. També va controlar la seguretat del correfoc celebrat a plaça Serralta.

Notícies més vistes Avui