• dimarts 21 de març del 2023

Denuncien a través de les xarxes un intent de violació a les festes de Sant Climent

img

MENORCA, 26 Ago.

Una noia ha denunciat aquest divendres, a través de les xarxes socials, un presumpte intent de violació a una de les seves amigues durant les festes de Sant Climent, celebrades el cap de setmana passat a la localitat de Maó.

La jove demana ajuda per trobar el presumpte agressor que, segons diu, té esgarrapades i cops , a més d'una marca a la cara, a la banda esquerra ia prop del llavi, ja que l'agredida el va mossegar per poder escapar.

Els fets van passar diumenge a la matinada, en concret entre les 04.50 i les 05.15 hores de la matinada, tornant de les festes patronals per un camí de Sant Climent cap a Maó.

Segons relata, el presumpte agressor anava acompanyat de dos nois més i, pel que sembla, hauria coincidit anteriorment aquella nit amb la víctima a la zona del bar Sa Taverna.

La noia apunta que l'agr esor era alt, atlètic, d'ulls marrons, ros "tirant a castanyer" i amb els cabells rapats als costats. A més, anava afaitat i tenia la mandíbula pronunciada, vestia una samarreta de color clar amb coll rodó, pantalons curts per sobre dels genolls i vambes. Així mateix, indica que semblava estranger, tot i que parlava perfectament castellà.

Notícies més vistes Avui