• dimecres 29 de març del 2023

Denuncien per contraban tres persones que volien entrar a Mallorca amb més de 5.000 paquets de tabac

img

PALMA, 27 Ago.

La Guàrdia Civil ha denunciat per una presumpta infracció de contraban tres persones que pretenien entrar a Mallorca amb més de 5.000 paquets de tabac.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dissabte en nota de premsa, l'Institut Armat, a través d'agents de fiscal i fronteres de l'aeroport de Palma, ha denunciat tres persones per una suposada infracció de contraban, quan aquestes pretenien entrar a Mallorca amb cinc maletes de grans dimensions plenes de paquets de tabac.

Diumenge passat, com a resultat del servei que desenvolupen a diari els agents de Fiscal, per prevenir d'introducció de substàncies o productes il·legals, van detectar tres passatgers que acabaven d'aterrar en un vol procedent de Romania i portaven unes maletes de grans dimensions.

Davant sospites que é aquestes persones poguessin estar dedicant-se al trànsit de substàncies prohibides, els guàrdies civils els van apartar l'equipatge i en l'obertura de les maletes van trobar més de 5.000 paquets de tabac procedents de Romania, per a la venda a Mallorca sense fer servir els procediments legals per fer-ho i així eludir el pagament dels impostos.

Notícies més vistes Avui