• dissabte 28 de gener del 2023

Denuncien un home per conduir ebri per la rotonda de Son Moix

img


PALMA, 17 Oct.

Agents de la Policia Local de Palma han obert un expedient aquest cap de setmana a un conductor per conduir en estat d'embriaguesa a la rotonda de Son Moix.

En el marc de les actuacions policials d'aquest cap de setmana, els agents també han intervingut per un delicte de danys lleus al carrer Federico García Lorca, a prop del Passeig Marítim, i un delicte de furt lleu a Platja de Palma, on també es va intervenir per un delicte contra la propietat industrial.

Al polígon de Son Oms, la Policia ha actuat per una agressió i amenaces; a l'Arenal, per un delicte lleu de furt; ia Can Pastilla, per un delicte de lesions. Al Camp Redó, també ha intervingut per un furt i al Rafal Nou, per un delicte d'amenaces.

A més, al carrer Puig de la Mola (entre Son Ametller i Son Ferriol), es va activar el 'codi atur' per una persona que va patir una fallada cardíaca.

Per la seva banda, el servei activat per la Colcada del Carro Triomfal de la Beata va transcórrer amb tranquil·litat i sense incidències.

D'altra banda, la Policia Local de Palma va tallar el trànsit durant gran part de dissabte a l'avinguda Argentina per una fuita d'aigua que es va detectar cap a les 07.30 hores al voltant de la plaça de Sa Feixina, davant del CEIP Jaume I. En total es van realitzar tres talls de trànsit: accés a plaça Sa Feixina des de l'avinguda Argentina direcció Passeig Marítim, accés des del carrer Sant Magí a l'avinguda Argentina direcció centre i l'accés a l'avinguda Argentina des del Passeig marítim.

< p> Després dels treballs d'Emaya, el trànsit va tornar a la normalitat i la circulació es va restablir completam ens al voltant de les 21.00 hores.

Notícies més vistes Avui