Notícies Balears.

Notícies Balears.

Desallotgen diversos habitatges a causa d'un incendi forestal a Costa dels Pins (Mallorca). Desallotgen diverses llars per un incendi forestal a Costa dels Pins (Mallorca).

Desallotgen diversos habitatges a causa d'un incendi forestal a Costa dels Pins (Mallorca).

Desallotgen diverses llars per un incendi forestal a Costa dels Pins (Mallorca).

PALMA, 10 Abr.

Un incendi forestal declarat aquest dimecres a Costa dels Pins (Son Servera, Mallorca) ha obligat a desallotjar diverses vivendes, tot i que de moment es desconeix el nombre concret ni quantes persones haurien hagut de deixar les seves cases.

El foc s'ha declarat a les 12.20 hores d'aquest dimecres i tot i que inicialment s'havia categoritzat com de gravetat potencial 0, poc després s'ha elevat a gravetat potencial 1, segons la informació de l'Ibanat recollida per Europa Press.

Sobre el terreny estan actuant dotacions de dos parcs de Bombers de Mallorca i en camí hi ha dotacions provinents d'altres dos parcs, que treballen juntament amb mitjans de l'Ibanat i d'Emergències.

L'IG1 es activa quan la informació meteorològica permet preveure la inminència d'un fenomen advers amb probabilitat elevada de risc per a persones i béns i es declararà en aquella situació en la qual s'hagi produït un fenomen advers en zones localitzades, l'atenció de la qual pot quedar assegurada amb els mitjans i recursos disponibles a les zones afectades però amb seguiment supramunicipal. Aquest nivell d'alerta contempla una prealerta de mobilització de mitjans.