• dimecres 29 de març del 2023

Desallotjat un edifici a Palma després d'esfondrar-se la terrassa del primer pis sobre el garatge

img

Es considera que la terrassa hagi cedit per mal estat. No hi ha ferits. Els veïns no podran tornar a casa seva, almenys fins dilluns

PALMA, 8 Oct.

Unes sis famílies han estat desallotjades aquest dissabte d'un edifici a Palma, després que s'hagi esfondrat la terrassa del primer pis sobre el garatge de l'immoble.

Segons han informat els Bombers de Palma als mitjans, el succés ha passat al voltant de les 03.00 hores d'aquest dissabte, al carrer Gabriel Carbonell, quan la terrassa del primer pis interior de l'edifici s'ha esfondrat sobre el garatge de l'immoble.

La principal hipòtesi que es baralla en aquests moments per part dels Bombers com a causa de l'esfondrament és que la terrassa hi hagi cedit a causa del seu mal estat.

Afortunadament, no s'han hagut de lamentar ferits. Si bé, per precaució, s'ha desallotjat les sis famílies residents a l'edifici, que ha estat precintat.

Previsiblement, els veïns desallotjats romandran fora dels seus domicilis, almenys, fins dilluns, quan preveu que el tècnic municipal es desplaci al lloc per determinar quin és l'estat de l'immoble.

Notícies més vistes Avui