Desarticulen un punt de venda de droga actiu a Ciutadella amb tres detinguts.

Desarticulen un punt de venda de droga actiu a Ciutadella amb tres detinguts.

MENORCA, 15 de gener.

La Policia Nacional ha desmantellat un punt de venda de droga al centre de Ciutadella, una actuació que ha finalitzat amb tres detinguts, dos per delicte contra la salut pública i un tercer per atemptat a agent de l'autoritat.

L'operació es va iniciar la matinada del passat dijous amb l'entrada i registre en un domicili d'una zona molt cèntrica de Ciutadella i la detenció dels dos principals caps del grup criminal format per gestionar un punt de venda de substàncies estupefaents, que comptava amb un volum de venda que superava els 300 clients mensuals. Des de la Policia Nacional han remarcat que la investigació ha durat més d'un any.

Els presumptes autors es rellevaven durant la jornada per tal de sempre tenir persones atenent el punt de venda, tant de dia com de nit.

Un cop detinguts els principals caps i iniciat el registre domiciliari, es va produir la detenció per atemptat als agents d'un client habitual que es trobava al punt de venda.

A més, aquest tercer detingut va ser arrestat també com a presumpte autor d'un robatori amb força pendent amb el grup d'investigació, quedant així resolt aquest cas també.

Durant el registre domiciliari es van intervenir nombroses dosis d'heroïna preparades per a la seva venda, dosis de cocaïna i eines per a la seva distribució, així com 'roques' de substància de diversos poids, a més de més de 400 grams de haxix també preparats per a la seva venda.

Així mateix, es van trobar amagats diversos paquets de cabells de marihuana que superaven els 500 grams, més de mig quilogram de substància de tall blanc per adulterar les substàncies, diners en efectiu, terminals mòbils i nombrosa documentació incriminatoria de l'activitat que s'estava desenvolupant a l'habitatge, que serà analitzada.

A més, s'han intervingut per a la seva destrucció més de 100 geringonces injectables preparades per al seu ús, així com targetes de crèdit que figuraven com a sostretes en altres denúncies.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions de la resta de components del grup criminal.

.

Tags

Categoría

Illes Balears