• dijous 2 de febrer del 2023

Desconvocada la vaga de socorristes de les platges de Palma prevista per aquest dissabte

img

PALMA, 15 Jul.

La reunió aquest divendres al Tribunal d'Arbitratge i Mediació de Balears (Tamib) entre l'empresa Emergències Setmil i els representants dels treballadors del servei de socorrisme de les platges de Palma, que han comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Medi Ambient i Benestar Animal, Ramon Perpinyà, han acabat amb acord. Així, es posa fi al conflicte laboral ia la vaga prevista aquest dissabte.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha celebrat l'acord entre l'empresa i el comitè de vaga. "Es demostra la voluntat negociadora d'aquest equip de govern, que sempre busca acords i solucions", ha afirmat el regidor, que ha participat de forma activa a les negociacions des de l'inici del conflicte laboral.

L'alcalde Hila ha estat informat, en tot moment, de la situació de la negociació i ha impulsat l'acord. "Vull agrair la feina i la voluntat per resoldre la situació de les parts negociadores", ha remarcat Hila.

L'acord contempla millores de les condicions laborals i del servei que es presta a la ciutadania, que incorpora, per exemple, allargar la temporada de platges des de Pasqua fins al 31 d'octubre, millores a les torres de vigilància, més personal i millores salarials. Aquestes seran efectives la propera temporada de 2023 i s'incorporaran als plecs de condicions de la propera licitació.

Notícies més vistes Avui