• dijous 30 de març del 2023

Desmantellen un centre de producció de marihuana i un punt de venda d'haixix a Pere Garau

img

L'operació s'ha saldat amb vuit detinguts

PALMA, 29 Jul.

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, ha desmantellat un centre de producció de marihuana i un punt de venda d'haixix a Pere Garau, una operació que s'ha saldat amb vuit detinguts.

Segons ha explicat la Policia en nota de premsa, els arrestats són quatre homes i quatre dones d'entre 22 i 65 anys i d'origen espanyol.

La investigació ha estat desenvolupada pel Grup II d'Estupefaents de la Policia Nacional, que a més de desmantellar la infraestructura de marihuana i el punt de venda, ha intervingut mig quilo de diferents substàncies estupefaents pertanyent a un conegut clan de la zona, ja copejat el 2019.

L'origen de l'Operació Clauer van ser les queixes dels veïns i comerciants del barri. A partir d'aquí, els agents van desenvolupar una sèrie de vigilàncies i seguiments dels principals sospitosos, juntament amb incautacions de droga a compradors del clan, cosa que va permetre identificar vuit persones pertanyents al grup criminal.

Les proves recollides van configurar una xarxa "clara i precisa" sobre la ubicació dels immobles del clan, la distribució de les funcions entre els membres i l'existència d'un habitatge amb capacitat per a la producció de marihuana de manera continuada.

< p> Els investigats, molts d'ells amb antecedents policials, suposadament controlaven la venda d'haixix als voltants de Pere Garau, encara que també tenien la capacitat per produir marihuana, la destinació de la qual s'està investigant actualment.

El 21 de juliol, els agents van realitzar tres registres domiciliaris, duent a terme les vuit detencions i incautant prop de mig quilo de suposada substància estupefaent, marihuana i haixix, així com diners fraccionat, aconseguint amb tot això desmantellar el centre de producció de marihuana que tenien establert i el punt de venda d'haixix. les tasques de subministrament del punt de venda, així com altres per a la cura de les plantes de marihuana, valent-se de l'anonimat i, aparentment, amb una nul·la connexió amb el clan.

Notícies més vistes Avui