• divendres 3 de febrer del 2023

Desmantellen un punt de venda d'heroïna a Son Gotleu (Palma)

img

PALMA, 7 Ago.

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, ha desmantellat un punt de venda d'heroïna al barri de Son Gotleu, una operació que s?ha saldat amb la detenció d?un home de 37 anys que canviava constantment d?indumentària per no ser detectat.

Els agents del Grup II d'Estupefaents a Palma i de la Policia Local es van fer càrrec de la investigació, batejada com a 'Bocatrulo', segons han detallat en nota de premsa.

Tot va començar amb l'existència de múltiples informacions que assenyalaven un venedor molt actiu i discret que operava per la zona. Residents, comerciants, associacions de veïns i múltiples actuacions policials al terreny van ratificar les sospites del Grup d'Estupefaents sobre un nou punt de venda d'heroïna.

Finalment, els policies van aconseguir identificar una persona com a presumpte autor del augment d'heroïna als carrers de la ciutat. L'home és un vell conegut dels agents, si bé se l'incloïa al grup de venedors molt actius de marihuana.

L'individu, a l'hora d'administrar les substàncies, canviava constantment la seva indumentària, patinets elèctrics o bicicletes, i variava periòdicament els punts de trobada amb els clients per no ser detectats. A més, també es van observar canvis d'ubicació 'in extremis'.

Recaptades les proves i documentat el consum trobat al pis franc de l'investigat, els agents van sol·licitar l'entrada i el registre a l'autoritat judicial, aconseguint irrompre al domicili dijous passat, cap a les 17.00 hores.

En aquell moment van aconseguir detenir el presumpte autor, que portava dosis d'heroïna. A més, durant el registre van trobar diners en efectiu, mitjans necessaris per a la dosificació de droga, més de 50 dosis d'heroïna i un centenar de grams d'heroïna en roca de màxima qualitat, amb possibilitat de ser adulterada per multiplicar-ne les dosis.

>

Notícies més vistes Avui