• dilluns 5 de juny del 2023

Desnonen una família de deu persones a Llucmajor, sis amb discapacitat

img

PALMA, 6 Oct.

Stop Desnonaments Mallorca ha informat, aquest dijous, del llançament a Llucmajor (Mallorca) d'una família de deu persones, sis amb cert grau de discapacitat.

En una nota de premsa, l'organització ha especificat que de les sis persones amb necessitats especials, cinc són de mitjana edat amb un grau de discapacitat que fluctua entre el 65 i el 95%, mentre que l?altre és un menor amb un 36% de discapacitat.

Entre tots, sumen prop de 20 malalties cròniques. Segons Stop Desahucios, el jutjat de primera instància número 13 de Palma ha dictat l'ordre de llançament "sense valorar ni tan sols les mesures que pogués prendre l'administració i sense ponderar en cap moment les conseqüències".

dijous, la família ha estat desnonada després de la intervenció de la Guàrdia Civil. Stop Desnonaments ha informat d'un ferit lleu. "L'escena ha estat dantesca, horrible i ha provocat que alguns companys acabés plorant", ha dit.

Després del desallotjament de la família, tots s'han dirigit a l'Ajuntament de Llucmajor, però han estat desallotjats per la Policia Local. De moment, la família roman a la Plaça Major de Llucmajor "en espera d'aconseguir una alternativa urgent".

Des de Stop Desnonaments han exigit al Consistori una opció per a la família com obrir el poliesportiu aquesta nit i un hostal a partir de divendres.

Notícies més vistes Avui