Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detenen a Eivissa per maltractar i retenir a la seva mare a qui havia robat 600 euros. Detingut a Eivissa per maltractar i retenir a la seva mare a qui havia robat 600 euros.

Detenen a Eivissa per maltractar i retenir a la seva mare a qui havia robat 600 euros.

Detingut a Eivissa per maltractar i retenir a la seva mare a qui havia robat 600 euros.

IBIZA, 2 de març.

Agents de la Policía Nacional han detingut un home, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, detenció il·legal i atemptat a agents de l'Autoritat, a Ibiza.

Segons ha informat la Policia aquest dissabte en una nota de premsa, els fets van ocórrer el passat dia 27 de febrer, cap a les 09.30 hores, moment en què els agents van rebre un avís a través del 091. Un ciutadà els va alertar que s'estava produint una baralla familiar en un habitatge situat en un barri d'Ibiza.

En presentar-se els agents al domicili, la filla de la víctima i germana del presumpte autor els va demanar que accedissin urgentment a una de les habitacions on el seu germà tenia retinguda a la mare, per por que pogués fins i tot arribar a matar-la, segons paraules de la filla.

Els agents van començar a escoltar crits d'auxili per part de la víctima, per la qual cosa es van veure en l'obligació de trencar la porta per garantir la protecció de la perjudicada, observant com l'home tenia immobilitzada a la seva progenitora.

Donat l'estat de nerviosisme de la dona, els agents van haver d'intervenir amb immediatesa, aconseguint finalment que l'home cessés en la seva actitud i procedint en aquell moment a la seva detenció, tot i que durant la mateixa va arremetre, violentament, contra un dels agents intentant fugir.

Segons es relata en la denúncia, el presumpte autor havia sostret a la seva mare 600 euros aquest mateix dia i no era la primera vegada que es produïen fets semblants. El detingut tenia atemptats de manera contínua als membres de la seva família, amb qui conviu.

Els familiars van denunciar que des de feia molt de temps venien sent víctimes de diferents tipus de maltractament, tots ells sota amenaces i coaccions, així com agressions físiques durant alguna de les discussions, reflectint que l'agressivitat de l'home ha anat en augment, suposadament per problemes d'addicció.

El presumpte autor, que ja ha estat detingut en ocasions anteriors per delictes de la mateixa índole i per altre tipus de delictes, ha estat posat a disposició judicial, un cop acabats tots els tràmits en dependències policials.