• dimecres 7 de juny del 2023

Detenen a Palma una dona en donar la seva filla menor d'edat positiu en droga

img

La menor de sis anys, que hauria consumit cocaïna voluntàriament en una festa a casa de la seva mare, va ser ingressada en un centre mèdic

PALMA, 10 Jul.

La Policia Nacional ha detingut a Palma una dona com a presumpta autora d'un delicte de lesions, en haver donat la filla menor d'edat positiu en droga.

Segons ha informat la Policia Nacional en nota de premsa, agents policials a Palma han detingut una dona com a presumpta autora d'un delicte de lesions, en ingressar la seva filla de sis anys en un centre mèdic, a causa de l'estat que presentava, donant positiu en cocaïna.

La investigació es va iniciar com a conseqüència d'una comunicació dels serveis de pediatria d'un centre mèdic a Palma, que alertaven que una nena d'uns sis anys havia estat ingressada i havia donat positiu en cocaïna en una analítica realitzada, afegint que la menor pogués trobar-se e en un entorn de risc.

El grup UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de l'assumpte, personant-se els agents al centre mèdic, podent esbrinar que la menor es trobava en una escoleta i mostrava un comportament estrany per això la van traslladar al metge.

Els policies es van entrevistar amb la menor en companyia de la pediatra i l'assistenta social, esbrinant que suposadament la menor el dia anterior va consumir voluntàriament alcohol i pols blanca en una festa a la casa de la seva mare, amb què conviu en aquest domicili.

Els agents van prosseguir amb les gestions prenent diverses declaracions i practicant diverses diligències. Finalment, dijous passat van procedir a la detenció de la mare com a suposada autora d'un delicte de lesions.

La menor ha quedat sota la tutela dels serveis de protecció de menors del Consell de Mallorca i es prossegueixen amb les gestions per determinar si la ingesta de cocaïna va ser un fet aïllat o es deu a un consum prolongat en el temps, esperant el resultat d'anàlisi.

Notícies més vistes Avui