Detenen dos ferits durant una baralla a Son Banya amb una espasa i una carabina de perdigons.

Detenen dos ferits durant una baralla a Son Banya amb una espasa i una carabina de perdigons.

Vigilen el poblament i un hospital per por que es registri incidents després de l'enfrontament

PALMA, 15 de gener.

La Policia Nacional ha detingut dos homes espanyols i de mitjana edat, implicats en una baralla al poblament de Son Banya en la qual van utilitzar una espasa i una carabina de perninos.

Segons la informació facilitada per la Cap d'Alta de Balears, els fets es van produir aquest diumenge. Al voltant de les 15:00 hores, els dos individus van ser traslladats a un centre hospitalari. Un d'ells presentava una ferida d'arma blanca a una cama i l'altre, un tret de carabina de perninos al coll.

Davant això, diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional es van personar al lloc i van recavar informació sobre el succés. Així, van descobrir que moments abans s'havia produït una discussió a l'interior del poblament de Son Banya entre un resident i un tercer.

Com a conseqüència de l'enfrontament, al pareixer, un d'ells va treure una espasa i va atacar diverses vegades el resident, fins a fer-li una ferida a la cama. En aquell moment, el ferit es va refugiar al seu domicili des d'on li va disparar, presumptament, amb una carabina i el va ferir al coll. Posteriorment es van enzarzar entre ells fins que van ser separats abans de ser traslladats a un centre mèdic.

Els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors dels fets investigats. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions per a l'aclariment total dels fets.

Per part de la Cap d'Alta s'han adoptat mesures preventives i de vigilància al centre hospitalari i poblament de Son Banya, sense que de moment s'hagin registrat incidents.

Tags

Categoría

Illes Balears