Detenen dos homes per una baralla entre un client i un treballador d'una botiga d'informàtica a Palma.

Detenen dos homes per una baralla entre un client i un treballador d'una botiga d'informàtica a Palma.

PALMA, 24 Jul.

La Policia Nacional ha detingut a dos homes a Palma per, presumptament, haver-se barallat quan un client d'una botiga d'informàtica va anar a reclamar a un treballador un ordinador que havia deixat per reparar.

Els fets es van iniciar el passat dimarts a la tarda en un establiment del barri de Pere Garau, quan el client, d'origen argentí, va acudir a recollir un dispositiu que havia deixat per reparar.

Segons ha explicat la Policia en un comunicat, en aquest moment va haver-hi un malentès amb el dependent, d'origen paquistaní, pel que va començar una discussió fins que, en un moment donat, el client va colpejar el rostre del treballador amb la mà, per després llençar contra el terra una tablet i el monitor de la caixa enregistradora, per la qual cosa els va trencar i va fugir del lloc.

Després del succeït, el treballador va presentar una denúncia però, l'endemà, el client va tornar a la botiga. El treballador li va denegar l'entrada pels fets ocorreguts, a la qual cosa aquest va respondre amb un cop en una finestra d'escaparatges i el va agredir de nou al rostre. Acte seguit, el treballador va agafar una barra metàl·lica i va colpejar el client en el braç.

Instantes després van arribar els agents de policia i, després de comprovar totes les dades i investigar els fets, van procedir a la detenció dels dos homes. El client va haver de ser traslladat a l'hospital ja que tenia una fractura en el braç.

Tags

Categoría

Illes Balears