• dijous 30 de març del 2023

Detenen dos joves, un d'ells menor, per robar-li la bossa d'una tirada a una dona a Palma

img


PALMA, 26 Oct.

Agents de la Policia Nacional han detingut dos joves, de 18 anys i un menor d'edat, per robar-li la bossa d'una tirada a una dona que estava passejant per la via pública a Palma.

Els fets van passar dimarts passat, a les 11.30 hores , a la barriada del Fortí, quan la dona es va veure sorpresa per dos joves que li van donar una estrebada a la bossa que portava, traient-li la mateixa i picant-la contra la paret, per després fugir del lloc.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets i van recollir informació, van començar a fer batudes per la zona. La víctima va informar que l'aplicació mòbil del banc li indicava que s'havia efectuat una compra en un establiment proper amb una de les targetes, per la qual cosa una patrulla es va dirigir a l'establiment on van indicar que els dos joves havien comprat dues begudes i havien abandonat el local.

Els agents van localitzar els dos joves en un dels carrers de la zona, donant-los l'alto, moment en què un va sortir a la carrera per fugir dels policies. Darrere seu, un agent va sortir corrent i finalment va aconseguir interceptar el jove a uns pocs metres.

Un cop controlada la situació, es va realitzar un escorcoll superficial als dos joves i van ser localitzades diverses targetes de la víctima, per cosa que es va procedir a la detenció dels presumptes autors d'un delicte d'un robatori amb violència.

Més tard, un agent de la Policia Nacional fora de servei va recuperar en un parc de la zona la bossa, que va ser tornat a la seva legítima propietària.

Notícies més vistes Avui