Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detenen el conductor implicat en l'accident mortal a Mallorca després de donar positiu a l'alcohol i drogues.

Detenen el conductor implicat en l'accident mortal a Mallorca després de donar positiu a l'alcohol i drogues.

PALMA, 10 de maig.

El conductor implicat en l'accident mortal d'aquest divendres a Mallorca, a la carretera del Port d'Alcúdia a Santa Margalida, ha estat detingut, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, després de donar positiu en alcohol i drogues.

Així ho han informat fonts properes a l'esdeveniment, que han precisat que el test de drogues ha de ser encara contrastat en un laboratori, raó per la qual, per conèixer els resultats definitius caldrà esperar els propers dies.

En l'accident, que ha ocorregut cap a les 05.30 hores, al quilòmetre 16 de la Ma-12, dos cotxes han xocat frontalment i un, en el qual viatjava una dona de 59 anys, ha caigut per un talús.

La dona, la qual el cotxe ha caigut per un talús, ha mort; mentre el conductor de l'altre vehicle, un home, ha resultat policontusionat lleu, pel que ha estat traslladat a l'Hospital de Manacor, on en aquests moments està sent atès. Al lloc s'han desplaçat dues ambulàncies del 061, una bàsica i una avançada.

Un cop l'home surti de l'hospital, s'espera que aquest sigui traslladat a dependències de la Guàrdia Civil per a la presa de declaració i que, posteriorment, passi a disposició judicial.