• dijous 2 de febrer del 2023

Detenen quatre persones per introduir i vendre cocaïna a Mallorca i Menorca

img

PALMA, 14 Ago.

Agents de la Policia Nacional a Palma i Ciutadella han detingut quatre homes, tres d'origen colombià de 26 , 40 i 52 anys, i un espanyol de 53 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal, acusats d'introduir i vendre cocaïna a Mallorca i Menorca.

Segons ha informat la Prefectura en una nota de premsa, agents del Grup I d'Estupefaents de Palma i del Grup de Policia Judicial de Ciutadella han desarticulat una organització criminal dedicada suposadament a la introducció de cocaïna a les illes.

En el marc de l'operació Lió, han estat detinguts per tràfic de drogues i pertinença a organització criminal els quatre homes, establerts dos a cada illa.

Segons el relat dels agents, l'organització es valia de vehicles als quals instal·laven compartiments ocults (caleta s), per transportar la substància estupefaent i els diners.

A més de la introducció a les illes, els presumptes autors també proporcionaven cocaïna als consumidors finals, mitjançant el sistema de cites amb els compradors en via pública.

Al llarg de les diferents fases de la investigació, que s'ha prolongat durant gairebé un any, s'han intervingut diferents quantitats de cocaïna, més de 70.000 euros en efectiu, tres vehicles, així com joies, telèfons mòbils i altres articles d'alta gamma.

Segons han indicat, la primera detenció es va produir el 6 de juliol passat a Palma i les restes de detencions es van practicar dijous passat.

alhora, s'han dut a terme tres registres domiciliaris, dos a Palma i un a Ciutadella.

Notícies més vistes Avui