• dilluns 5 de juny del 2023

Detenen tres joves per robar un turista amb un llevataps a Palma

img

PALMA, 18 Set.

Tres joves, dos menors i un tercer de 18 anys d'origen algerià, han estat detinguts a Palma per presumptament robar a un turista amb un llevataps, segons ha informat la Policia Nacional.

Els fets van passar dissabte passat a les 04.30 hores, quan una patrulla de la Policia Portuària patrullava pel Passeig Marítim, i va observar com dos joves tenien un home estès a terra subjectant-lo, mentre un tercer ho agredia.

En aquell moment, els agents van activar els acústics del cotxe patrulla i van iniciar una persecució ja que aquests van fugir del lloc. La Policia en va aconseguir un, immobilitzant-lo per després avisar els serveis d'emergència del que acabava de passar.

Quan van acudir al lloc dels fets, la Policia Local en tenia un altre d'immobilitzat, ja que vigilant de seguretat d'un hotel va ser testimoni dels fets. El tercer va ser retingut per uns porters d'un local de la zona que també van ser testimonis dels fets.

Després d'això, els detinguts van ser traslladats fins a dependències de la Policia Nacional per als últims tràmits a l'atestat policial.

Pel que sembla, els presumptes autors van agafar la víctima, un turista, per sorpresa per després colpejar-lo alhora que li sostreien les seves pertinences, fins i tot un d'ells va voler perforar-li el genoll amb un llevataps ja que es resistia al robatori, encara que no va aconseguir lesionar-lo.

Per tot això, els agents van detenir els tres presumptes autors per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Notícies més vistes Avui