• dimarts 21 de març del 2023

Detenen tres persones per agredir-se mútuament amb ganivets en un carrer de Palma

img

PALMA, 12 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones, dos homes d'origen algerià de 22 i 28 anys, i un home de 49 anys d'origen marroquí, per presumptament agredir-se mútuament amb diversos ganivets després d'una baralla en una via pública de Palma.

Els fets van passar divendres passat, a les 23.00 hores, a la carrer Indalecio Prieto, quan es va produir una discussió entre tres persones, els dos homes d'origen algerià contra el d'origen marroquí, per motius que s'investiguen.

Segons la policia, després de la discussió, l?home d?origen marroquí va treure dos ganivets i va començar agredir els altres dos. A la baralla, un dels detinguts va patir un tall important en una orella, de la qual sortia molta sang.

En arribar al lloc del succés, els agents van avisar els serveis sanitaris per curar l'home, que va haver de ser traslladat fins a l'hospital de referència.

A prop del lloc, els policies van localitzar diversos ganivets, concretament al portal d'un habitatge.

Segons la policia, les dues persones de origen algerià tenen antecedents per diferents fets, a més d'estar en situació d'irregularitat en territori espanyol, i per això també se'ls ha detingut per la Llei d'Estrangeria.

Les investigacions continuen obertes per aclarir els fets esdevinguts.

Notícies més vistes Avui