• dilluns 5 de juny del 2023

Detenen un alemany que va abandonar el restaurant d'un hotel sense pagar el compte

img

Els agents busquen una segona persona pels mateixos fets

PALMA, 14 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un ciutadà alemany de 24 anys que va abandonar el restaurant d'un hotel, on no estava allotjat, sense pagar el compte i busca un segon compatriota pels mateixos fets.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, els fets van passar diumenge passat. Els dos joves van anar a esmorzar a un hotel de la zona de Platja de Palma i se'n van anar sense pagar.

A la nit, van tornar per sopar i els treballadors de l'hotel van comprovar que no estaven allotjats, per la qual cosa els van portar el compte dels dos serveis.

No obstant, un dels joves va sortir corrents, mentre que el segon va indicar que es feia càrrec del deute, encara que en aquell moment no portava diners, per la qual cosa va oferir el seu telèfon mòbil com a fiança. Els treballadors van acceptar aquest lliurament.

L'endemà, el jove va anar al lloc, encara que sense diners i mostrant-se agressiu amb els treballadors perquè li tornessin el terminal. Els empleats van optar per tornar-li el telèfon mòbil, però també van trucar a la policia.

Un cop al lloc, els agents van comprovar els fets i van detenir l'home per un presumpte delicte d'estafa. La investigació continua oberta i els agents busquen el segon implicat.

Notícies més vistes Avui