• dissabte 28 de gener del 2023

Detenen un altre membre del grup criminal detingut a l'agost a Port d'Andratx per robatoris amb força a Palma

img

PALMA, 10 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un cinquè integrant d'un grup criminal , del qual quatre membres van ser detingudes el mes d'agost, al Port d'Andratx, per presumptes robatoris amb força a domicilis habitats a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa , en el marc d'una investigació, dimarts passat, el Grup de Robatoris va procedir a la detenció d'un ciutadà d'origen macedoni al Port d'Andratx. Aquesta persona es troba relacionada amb quatre individus pertanyents a un mateix Grup Criminal, que havien estat detinguts a l'agost en aquesta localitat, com a presumptes autors de multitud de robatoris amb força en domicilis habitats a la ciutat de Palma, en què empraven tant les tècniques de 'Pico de Loro' com 'Extractor de Bombí' i 'Impresioning'.

El detingut, que residia des de feia diversos anys a la localitat del Port d'Andratx, hauria allotjat a el seu domicili a la resta d'integrants de la banda, que s'havien establert a Mallorca des del mes de maig. Encara que en un inici alguns es van allotjar en hotels i hostals, a principis del mes de juliol es van traslladar al domicili de l'últim investigat.

La persona detinguda compta amb residència legal a Espanya, per la qual cosa la seva situació era afavoridora a l'hora de donar cobertura a la resta d'integrants de la banda, facilitant-los el domicili particular per allotjar-se i vehicle propi per als desplaçaments, havent participat també en la venda de joies sostretes.

En el moment de la detenció, a l'investigat se li van intervenir multitud de joies que posteriorment van ser reconegudes per diversos perjudicats dels robatoris denunciats. d'or amb la inscripció 'M.N. A.F. 1-9-28'

Després de la vista amb el Jutge d'Instrucció en funcions de guàrdia, es va dictaminar l'ingrés a la presó provisional del detingut.

La investigació continua oberta per això que no es descarten noves detencions.

Notícies més vistes Avui