• dimarts 21 de març del 2023

Detenen un fugitiu que buscaven les autoritats peruanes per tràfic de drogues en un hotel a Palma

img

PALMA, 10 Oct.

La policia ha detingut un fugitiu, un home de 42 anys i origen peruà, a qui es buscava per una Ordre Internacional de Detenció i Lliurament de les autoritats peruanes, en un hotel a Palma.

Segons ha informat Policia Nacional en una nota de premsa, aquest diumenge passat al matí, agents policials van procedir a la detenció d?un home de 42 anys d?edat d?origen peruà, per una Ordre Internacional de Detenció i Lliurament de les autoritats peruanes.

Una de les múltiples funcions de la Policia és la de localitzar i aturar fugitius internacionals. Per això, en tenir coneixement que en un hotel de Palma, situat al districte Ponent, hi havia un home que estava sent buscat per a un procés penal i sobre el qual pesava una ordre internacional de detenció i entrega, aquest diumenge, cap a les 08.00 hores , els agents van establir un dispositiu per a la detenció del mateix.

El fugitiu, no obstant, en adonar-se de la presència policial va intentar escapar per la terrassa de l'habitació. El pròfug va saltar per quatre terrasses de les habitacions fins que va ser interceptat a l'última, resistint-se als agents fins que finalment es va procedir a detenir-lo.

Un cop detingut, es va fer càrrec el grup de Crim Organitzat i
Delinqüència Internacional de la Policia Nacional a Palma, que va realitzar les oportunes gestions podent esbrinar que per part de la Interpol el presumpte autor estava sent buscat pel Perú per un delicte de tràfic de drogues.

detingut ha passat aquest dilluns al matí a disposició judicial.

Notícies més vistes Avui