• divendres 2 de desembre del 2022

Detenen un home al port de Palma amb quatre reclamacions amb ingrés a la presó

img

L'home utilitzava un DNI que no era el seu per comprar un bitllet de vaixell al port de la capital balear

PALMA, 30 juny.

Agents de la Policia Nacional han detingut, al port de Palma, un home espanyol, de 25 anys, que comptava amb quatre reclamacions judicials amb ingrés a la presó.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears, els policies van arrestar l'home quan intentava adquirir un bitllet de vaixell usant un Document Nacional d'Identitat que corresponia a una persona diferent i que aquest figurava com a sostret.

< Per tal motiu, es van traslladar al lloc agents del grup I de la Unitat Central de Xarxes d'Immigració Il·legal i Falsedats Documentals de la Policia Nacional, que es van fer càrrec de la persona detinguda, la qual no disposava de cap tipus de documentació que pogués acreditar la seva veritable identitat.

>

Un cop a dependències policies i amb la finalitat de dificultar tot el possible la seva identificació, el detingut va aportar fins a dues identitats falses, les quals realment corresponien a persones amb qui havia estat detingut alguna vegada anterior.

Un cop comprovada la seva veritable identitat, la policia va verificar que l'home comptava amb nombrosos antecedents policials i tenia tres reclamacions judicials en vigor, totes amb ingrés a la presó per delictes de robatori amb força, a més d'una quarta ordre també d'ingrés a la presó per trencament de condemna en no haver tornat al centre penitenciari on complia condemna, després de gaudir d'un permís.

Notícies més vistes Avui