• dimarts 6 de juny del 2023

Detenen un home i desmantellen un punt de venda de droga a Palma

img

PALMA, 23 Ago.

La Policia Nacional i la Policia Local han detingut un home de 48 anys i de nacionalitat espanyola i han desmantellat un punt de venda de cocaïna al barri de s'Indioteria, a Palma, en el marc de l'operació 'Hojalata'.

Segons han informat en una nota de premsa, residents, comerciants i associacions veïnals, en el contacte directe amb els cossos policials, havien alertat de l'existència de persones alienes al barri amb "comportaments estranys", com esperes nervioses, així com consum de drogues als voltants que, en conjunt, delataven l'existència d'un punt de venda de drogues.

D'aquesta manera, els agents es van desplaçar al barri en diferents jornades per dur a terme accions de vigilància i seguiment fins a identificar un home com el sospitós de regentar un actiu punt de venda de cocaïna.

Segons el relat dels agents, l?investigat, valent-se d?una zona de galeries molt transitada i amb múltiples locals d?oci i restauració, passava desapercebut com un client més.

No obstant, els policies van constatar diverses vendes de drogues i van descobrir , a més, el 'modus operandi'.

Tota la informació recollida pels agents va ser traslladada al Jutjat d'Instrucció competent, que va autoritzar l'entrada i el registre al domicili del sospitós.

< p> Així, divendres passat agents d'estupefaents recolzats per indicatius d'UPR van irrompre al barri i van capturar el presumpte autor.

Els agents van confiscar cocaïna preparada per a la venda, instruments per a la seva dosificació i diners en metàl·lic. L'individu va ser posat a disposició judicial i els agents han donat per tancada la investigació.

Notícies més vistes Avui