• divendres 3 de febrer del 2023

Detenen un home per amenaçar amb una arma detonadora l'amo d'un bar de Sa Indioteria

img

PALMA, 30 Jul.

La Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus amb arma detonadora, per suposadament amenaçar el propietari d?un bar de sa Indioteria, a Palma, en prohibir-li l?entrada i deixar d?oferir-li consumicions, i els clients de l?establiment.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, agents policials han detingut un home, espanyol de 69 anys, per un delicte d'amenaces greus amb arma detonadora, en amenaçar el propietari i els clients d'un bar.

Dijous passat a la tarda, a les 19.00 hores, el propietari d'un bar, de la zona de Sa Indioteria, a Palma, en observar que un client estava molestant els altres perquè anava en estat d'embriaguesa, el va convidar que marxés del lloc i va deixar d'oferir-li més consumicions.

D'acord amb aquests fets us, el client es va molestar i va sortir del bar a la recerca del seu vehicle, que es trobava aparcat davant del mateix local.

Quan va pujar al vehicle, l'home va obrir la finestreta i va treure el cap una arma de foc, apuntant als allà presents, tant a l'amo del bar, a qui a més va amenaçar de mort, com als clients.

Els agents de la Policia Nacional, en tenir coneixement dels fets es van desplaçar al lloc sense localitzar el presumpte autor.

Minuts més tard, el denunciat va tornar al bar, de manera que els agents, en tenir coneixement, van anar al lloc i en veure'l a l'entrada, automàticament el van reduir i van detenir per salvaguardar la integritat física dels presents per si portés encara l'arma.

Després de diverses gestions i en veure que no portava l'arma a sobre, el presumpte autor va acompanyar els policies per localitzar l'arma i fer entrega de la mateixa, estant aquesta en una prestatgeria abandonada, que estava en via pública, resultant ser un a pistola detonadora, per la qual cosa es va procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma detonadora, així com contra la seguretat viària en donar positiu a les proves d'alcoholèmia.

Notícies més vistes Avui