• dijous 2 de febrer del 2023

Detenen un home per estafar amb targeta bancària més de 7.000 euros una dona d'edat avançada a Palma

img

La víctima va confiar en el detingut per fer unes reparacions al seu domicili

PALMA, 10 Jul.

La Policia Nacional han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, en suposadament haver estafat amb una targeta bancària més de 7.000 euros una dona d'edat avançada a Palma.

< p> Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, agents policials, han detingut un home, espanyol de 55 anys, per la presumpta comissió d'un delicte d'estafa.

investigació es va iniciar arran de la denúncia presentada per una dona d'edat avançada, que va manifestar haver acudit a un bar demanant ajuda als presents per a la realització d'una sèrie de reparacions al seu domicili.

moment, aprofitant la seva avançada edat i la manca de memòria de la dona, un client va entaular una co nversació amb la denunciant després de la qual li va sol·licitar que l'acollís al seu domicili ja que aquest estava passant per un mal moment i no tenia un lloc on dormir, acceptant la denunciant i deixant que aquesta persona s'hospedés al seu domicili per uns dies. /p>

Transcorreguts uns dies de tenir aquesta persona allotjada al seu domicili i després de fer una operació amb el seu compte bancari, la denunciant es va adonar que s'havien realitzat càrrecs al seu compte amb la targeta, que ascendien a una quantitat superior als 4.000 euros, desconeixent l'origen dels càrrecs esmentats.

Un cop bloquejada la targeta bancària la dona es va desplaçar fins a dependències policials per interposar denúncia pels fets.

Posteriorment i després tornar a consultar el compte bancari, a la denunciant li van carregar un import superior als 2.900 euros per càrrecs realitzats a crèdit amb la mateixa targeta.

Després de les gestions de recerca practicades pel Grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics de la Policia Nacional, s'ha pogut comprovar com l'home, un cop allotjat a casa de la dona, es va apropiar de la targeta bancària d'aquesta, i en qüestió de diversos dies va fer compres sense cap control per un import superior als 7.000 euros, destacant entre altres un viatge a Dubai, o despeses en consumicions a coneguts bars de copes de Palma ia altes hores de la matinada.

Per part dels agents, s'ha procedit a la localització i posterior detenció d'aquest individu com a presumpte autor dels fets investigats. Finalment, la Policia ha deixat constància que aquest ha estat posat a disposició de l'Autoritat Judicial.

Notícies més vistes Avui