• dimarts 21 de març del 2023

Detenen un home per robar i causar lesions a una dona d'edat avançada a Palma

img

PALMA, 12 Jul.

La Policia Nacional han detingut un home com a presumpte autor d'un robatori a una dona d'edat avançada, a qui va abordar per darrere d'una forma sorprenent i violenta, arrabassant-li la bossa i empenyent-la contra el terra, causant-li una ferida sagnant al cap per on va haver de ser hospitalitzada.

Segons ha informat la policia aquest dimarts en una nota de premsa, agents policials han detingut un home, d'origen espanyol i 61 anys, per un robatori violent contra una octogenària a Palma, a qui va sostreure la bossa, i li van causar lesions al cap, tenint la víctima de ser ingressada en un centre hospitalari a causa de les lesions que presentava.

Els fets es van produir dissabte passat cap a les 10.15 hores, en un carrer del barri de Camp d'en Serralta de Palma , quan una dona octogenària es trobava caminant tranquil·lament r la vorera i en un moment donat va ser abordada per darrere de forma sorprenent i violenta per un home.

L'home li va arrabassar de forma violenta la bossa a la dona i tot seguit li va clavar una empenta, provocant que la víctima caigués contra el terra i es colpegés al cap quedant inconscient, provocant-li un fort cop i una ferida sagnant que requeria punts de sutura i altres proves mèdiques.

La dona va quedar estesa a terra sagnant sense poder aportar dades de l'atacant, a causa del sorprenent de l'acció, la violència i que l'abordés per darrere. d'ells a atendre la víctima, com el cas d'una empleada d'un establiment. de fugida.

Diverses patrulles de la Policia Nacional de l Grup d'Atenció al Ciutadà i Grups Operatius de Resposta, van efectuar una batuda per la zona a fi d'aconseguir interceptar el lladre, sent primordial la descripció física facilitada pels ciutadans i les fotos.

Finalment una patrulla va localitzar al presumpte autor a les Rambles i va procedir a la seva detenció per robatori amb violència i lesions, cridant l'atenció als agents que es va capgirar la samarreta, pel que sembla amb la intenció de no ser identificat.

El presumpte autor portava entre les seves peces més de 500 euros en
efectiu, diners que van ser intervinguts a fi de fer gestions sobre la seva procedència, atès que la dona a la bossa portava documentació i només uns 10 euros. p>

La víctima va ser traslladada en una ambulància a un centre mèdic ja que requeria punts de sutura i altres proves complementàries pel cop patit al cap, quedant ingressada a l'hospital de Son Espases.

El presumpte autor va passar a disposició ció de l'autoritat judicial que en va decretar l'ingrés provisional a la presó.

Notícies més vistes Avui