Detenen un home per robar trencant el vidre del finestró de 14 vehicles a Palma.

Detenen un home per robar trencant el vidre del finestró de 14 vehicles a Palma.

PALMA, 28 Gen.

Agentes de la Policia Nacional van detenir el passat dia 19 de gener a un home, d'origen algerià i de 18 anys, com a presumpte autor de 14 delictes de robatori amb força en vehicle, a Palma.

En nota de premsa, la Policia ha informat que els fets van ocórrer la setmana passada, de matinada, a la barriada de Cas Capiscol, moment en què va entrar una trucada al 091 informant que hi havia una persona trencant diversos cotxes en via pública.

Una vegada al lloc, els agents de paisà van poder observar un home al costat d'un vehicle i, a terra, un casc de motocicleta i dues bosses de compra.

Els agents van baixar del vehicle policial i van procedir a identificar-se, intentant l'individu escapar en direcció contrària, essent interceptat però.

La policia va trobar entre els pertinences de l'home una colònia de dona i una llanterna, així com restes de vidres a l'interior de les seves butxaques. L'home va indicar que tenia el seu patinet a prop i, al lloc, els agents van trobar una motxilla amb diversos penjolls i polseres, no disposant aquest de cap tiquet de compra ni donant una versió coherent sobre la seva procedència, a més de trobar una jaqueta, sense aportar cap dada sobre ella.

Durant el camí cap al patinet, l'home va oferir resistència i va intentar en diverses ocasions sortir corrent.

La policia va fer diverses batudes per la zona, trobant fins a 14 vehicles amb els vidres trencats. Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor de 14 delictes de robatori amb força en vehicle.

Al detingut li consten detencions anteriors, destacant que té prop de sis antecedents en els últims tres mesos.

.

Tags

Categoría

Illes Balears