Detenen un home que va amenaçar una noia perquè li enviés un vídeo masturbandose.

Detenen un home que va amenaçar una noia perquè li enviés un vídeo masturbandose.

PALMA, 17 Jul.

La Policia Nacional ha detingut un home que va tractar d'obligar a una noia a qui havia conegut a les xarxes socials perquè li enviés un vídeo masturbant-se amenaçant-la amb difondre fotos íntimes.

Segons ha informat la Jefatura Superior de Balears en una nota de premsa, a principi d'any, a través d'una coneguda xarxa social per conèixer gent, el noi i la noia van començar a mantenir converses encara que mai van arribar a quedar físicament. En tot cas, sí que es van enviar fotos íntimes.

Mesos més tard, sempre sense haver mantingut contacte, l'ara detingut va contactar amb la víctima a través d'una altra xarxa social.

El jove va insistir que volia reprendre la relació i li va demanar més fotos íntimes i un vídeo d'ella masturbant-se, a la qual ella es va negar rotundament. En aquest punt, l'home va amenaçar-la dient que "farà el que vulgui" amb les fotos que tenia.

La denunciant es va presentar a les dependències policials per la insistència i assetjament a què va estar sotmesa, instigant al mateix temps al jove a cessar en la seva actitud argumentant que el que estava fent era un delicte.

El grup de Delictes Tecnològics i Delinqüència Econòmica ha identificat i detingut a l'home, acusat d'un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa. Els fets han estat posats en coneixement del un jutjat de guàrdia.

.

Tags

Categoría

Illes Balears