• dijous 2 de febrer del 2023

Detenen un piròman responsable de diversos incendis a Manacor (Mallorca)

img

PALMA, 9 Ago.

Agents de la Policia Local de Manacor han detingut aquest dimarts de matinada un home de 26 anys, com presumpte responsable dels incendis registrats a diverses zones d'aportació de contenidors de residus de la ciutat.

Segons ha informat la Policia Local, la central de transmissions del 092 ha començat a rebre avisos aquest dimarts de matinada informant de que els contenidors de fems instal·lats a quatre carrers de Manacor s'estaven cremant.

A causa de l'envergadura i l'abast de les flames ha calgut l'actuació dels Bombers de Mallorca per sufocar els incendis, que han deixat els contenidors totalment destrossats.

En total, s'han cremat un contenidor d'envasos situat a la plaça de Sant Salvador, dos contenidors d'envasos i un de cartró situats al carrer Clavaris, un contenidor d'envasos situat al passeig d e Fartàritx, un contenidor de cartró situat al carrer Cabana i un contenidor de deixalla situat al carrer Fàbrica.

La col·laboració ciutadana ha estat crucial per identificar el presumpte autor. De la informació recopilada, els agents han obtingut detalls precisos de qui era i com anava vestit en el moment dels fets.

Conjuntament, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional han fet una cerca per la zona i han aconseguit localitzar al carrer de Bas un home que coincidia plenament amb la descripció que tenien. L'home es trobava entre diversos vehicles per evitar ser vist pels agents.

Un cop interceptat i registrat, els agents han comprovat que l'autor portava els utensilis emprats per calar foc als contenidors. Tot seguit, davant els indicis i evidències trobades, els agents han procedit a la detenció de l'home, que ha estat posat a disposició del jutjat de guàrdia. Al detingut, de 26 anys, se li imputen quatre delictes d'incendi a zona urbana.

El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manacor treballa des de primera hora d'aquest dimarts per reposar els contenidors cremats.

>

Notícies més vistes Avui