• dimecres 7 de juny del 2023

Detenen una dona per deixar el seu fill menor només en un domicili a Palma

img

PALMA, 9 Jul.

La policia ha detingut una dona com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor, per deixar suposadament només al domicili el seu fill menor d'edat, que demanava auxili des del balcó de casa seva.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, dimarts passat agents policials van detenir una dona com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor, suposadament per deixar sol al domicili el seu fill d'entre sis i vuit anys, que demanava auxili des del balcó del seu domicili.

>

Els fets van passar a les 02.30 hores de dimecres dia 29 de juny quan diversos veïns van sol·licitar una patrulla de la Policia Nacional, trucant al 091, ja que van observar com a l'edifici del davant hi havia un menor d'entre sis i vuit anys que des del balcó sol·licitava ajuda.

A l'arribada dels age van observar el menor al balcó, i van pujar al pis. Quan van tocar el timbre els va obrir el mateix menor, manifestant que estava espantat, ja que la seva mare no era al domicili, i l'havia trucat, sense rebre'n contestació. A més, va afegir que no era la primera vegada que la seva mare feia aquesta acció ja que en anar a treballar, ell quedava sol.

Després de les manifestacions del menor, els agents van aconseguir contactar amb la mare, personant-se al lloc a les 03.00 hores, vestida d'oci nocturn i juntament amb dues amigues més.

La dona va indicar que el seu fill té un telèfon mòbil i que quan té algun tipus de compromís o feina el deixa només perquè la mateixa està sola a l'illa.

Agents de la UFAM de la Policia Nacional es van fer càrrec de la investigació efectuant diverses diligències, procedint a la detenció de la mare dimarts 5 de juliol passat com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor.

Notícies més vistes Avui