Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detenido un home per entrar en un habitatge i causar danys a Palma. Detingut un home per entrar en un habitatge i causar danys a Palma.

Detenido un home per entrar en un habitatge i causar danys a Palma.

Detingut un home per entrar en un habitatge i causar danys a Palma.

PALMA, 24 de març.

Agents de la Policia Nacional van detenir la setmana passada un home, d'origen marroquí i 31 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'entrada il·legal i danys, per entrar en un habitatge i causar danys en el mateix, a Palma.

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha informat que els fets van tenir lloc la setmana passada, a Can Pastilla, moment en què va entrar una trucada a la Sala del 091 comunicant que s'estava observant un home a l'interior d'una vivenda.

Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb el vigilant de seguretat, qui els va manifestar que estaven veient en aquell precís moment un home a l'interior de l'habitatge.

Els agents van realitzar diverses batudes pel perímetre de la casa, sense observar cap persona ni res forçat, pel que van donar indicacions al suposat home perquè obrís la porta, a la qual va accedir. Llavors, els policies van indicar a l'home que sortís de l'habitatge, intentant aquest tancar la porta, moment en què un agent ho va impedir i es va procedir a la seva immobilització.

Els policies van dur a terme posteriorment una batuda per l'interior de l'habitatge, podent observar al saló de la casa diversos elements del sistema de seguretat danyats, així com una motxilla negra, propietat del detingut, en la qual portava un martell multiusos i un destornillador de grans dimensions, amb els quals hauria pogut haver forçat la finestra que van trobar amb signes de violència després de comprovar aquest extrem.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor d'un delicte d'entrada il·legal i danys.