Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguda a Eivissa una dona que agredia de forma continuada el seu fill.

Detinguda a Eivissa una dona que agredia de forma continuada el seu fill.

IBIZA, 29 d'octubre.

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona, a Eivissa, per presumptament haver agredit de forma continuada al seu fill menor d'edat.

Segons ha informat la Policia aquest diumenge en una nota de premsa, el passat dijous els agents van detenir aquesta persona com a presumpta autora d'un delicte de violència domèstica cap al seu fill menor d'edat.

La denúncia es va rebre des de l'àrea d'educació d'Eivissa. En ella es va alertar d'un possible cas de maltractament infantil observat en una escola del municipi d'Eivissa on assisteix el menor. Allà es va observar que aquest acudia repetides ocasions a l'escola amb diferents lesions i en un estat d'ànim baix, no tractant-se d'un fet puntual.

Sembla ser que les lesions al menor eren causades per la mare com a forma de càstig, fent servir fins i tot pals d'escombra i altres objectes.

Davant dels fets denunciats, agents de la UFAM de la Policia Nacional a Eivissa es van fer càrrec de la investigació, garantint immediatament la protecció del menor que va quedar sota el cuidat d'un centre d'acollida, continuant amb les gestions per al clariment dels fets.

La mare va ser localitzada i els agents van procedir a la seva detenció com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. La detinguda ha passat a disposició judicial.