• dimecres 7 de juny del 2023

Detinguda a l'estació Intermodal per portar diferents drogues entre les seves pertinences

img

PALMA, 6 Jul.

Agents de la Policia Nacional van detenir dimarts passat, a Palma, una dona d'origen peruà de 21 anys d'edat, per presumptament portar diferents quantitats de substàncies estupefaents entre les seves pertinences.

Els fets van passar a l'estació Intermodal, quan agents de la Policia Nacional estaven fent tasques de prevenció, en concret a l'estació d'autobusos , segons ha informat el cos policial en una nota de premsa.

Un dels agents, que anava de paisà, va observar com la detinguda mostrava una actitud nerviosa davant la presència d'una patrulla de la Policia Nacional, de manera que els agents van procedir a la seva identificació. La dona es mostrava inquieta en tot moment, manifestant que tenia pressa.

Finalment, els policies van trobar entre les seves pertinences dos embolcalls grans de ketamina i tres embolcalls individuals de la mateixa substància, preparada per a la venda. També es va trobar una bossa transparent amb bolets al·lucinògens i set bossetes individuals de vidre, preparades per a la venda.

Així mateix, els agents van localitzar dues bosses individuals amb MDMA, tres bossetes individuals amb restes de la mateixa substància, i marihuana embolicada amb paper d'alumini i una capseta amb restes de la mateixa.

L'ara detinguda també tenia a l'interior de la seva cartera diners en efectiu fraccionats.

Per aquests motius, els agents van procedir a la detenció de la dona, com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues.

Notícies més vistes Avui