• divendres 31 de març del 2023

Detinguda a Palma després d'agredir un passatger i exigir-li que li pagués el bitllet de l'autobús

img

PALMA, 12 Ago.

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona d'origen espanyol i 47 anys després presumptament agredir un passatger i exigir-li que li pagués el bitllet de l'autobús a Palma.

Els fets es van produir el 10 d'agost passat, cap a les 13.00 hores, quan una dona va pujar a un autobús al barri de Pere Garau, segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa.

El conductor va indicar a la dona que s'havia de posar la màscara i ella li va contestar que no en tenia i va accedir a l'interior. En aquell moment, el conductor li va demanar que abonés el bitllet, responent que no tenia diners. Va ser llavors quan la dona es va dirigir a una passatgera per intentar treure-li la màscara i exigir-li que li abonés el viatge.

En no aconseguir-ho, la dona es va acostar a un altre passatger a qui li va demanar diners i davant la negativa d'aquest, la dona va començar a agredir-lo propinant-li cops de puny i ganivetades i intentant treure-li la màscara, mentre li seguia demanant diners. La dona va cessar en la seva actitud gràcies a la intervenció del conductor de l'autobús i va sortir corrents del lloc.

Una patrulla d'Atenció al Ciutadà es va personar al lloc i va recollir informació dels perjudicats i testimonis, fent una batuda pels voltants fins que finalment la dona va ser localitzada. L'ara detinguda va manifestar que havia tingut un problema a l'autobús i que ningú el volia ajudar.

Els agents van detenir la dona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència.

Notícies més vistes Avui