• divendres 3 de febrer del 2023

Detinguda a Palma per sostreure benzina dels dipòsits de diversos cotxes

img

PALMA, 4 Ago.

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona espanyola de 32 anys, per presumptament tractar de sostreure benzina dels dipòsits de diversos cotxes.

Els fets van passar la setmana passada, a les 00.30 hores, al barri palmesà de Camp Redó, quan un veí va observar una persona que estava ajupida manipulant un vehicle.

A l'arribada dels agents, aquests van observar una dona asseguda al costat d'un vehicle, amb una garrafa amb combustible sota el mateix, així com un bassal de benzina al voltant.

En veure tot això , els agents li van preguntar pels fets i la presumpta autora va explicar que estava esperant un amic i que per casualitat estava allà asseguda amb benzina.

La policia va comprovar que en una furgoneta que estava aparcada havien sostret el combustible , mentre que en una altra havien començat a fer-ho.

Després d'un registre oa la dona, se li va intervenir entre les seves pertinences, un tornavís i un cúter, tots dos amb una forta olor de benzina. Per tot això, es va procedir a la detenció de la presumpta autora d'un delicte de danys.

Notícies més vistes Avui