Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguda per entrar a l'apartament d'uns desconeguts, amenaçar-los, llençar-los ampolles i mossegar-ne un. Detinguda per entrar a l'apartament d'uns desconeguts, amenaçar-los, llençar-los ampolles i mossegar-ne un.

Detinguda per entrar a l'apartament d'uns desconeguts, amenaçar-los, llençar-los ampolles i mossegar-ne un.

Detinguda per entrar a l'apartament d'uns desconeguts, amenaçar-los, llençar-los ampolles i mossegar-ne un.

PALMA, 4 Març.

Una dona ha estat detinguda per entrar en un pis al barri de Sindicat (Palma), on va amenaçar i agredir els seus ocupants, que no la coneixien de res, llançant-los ampolles i mossegant un d'ells.

Segons ha informat la Jefatura Superior de la Policia Nacional a Balears en una nota de premsa, l'incident va tenir lloc el passat 27 de febrer. Segons van manifestar les víctimes, la dona es va presentar a la porta del domicili amb una actitud molt agressiva, cridant que el seu marit estava dins, i es va colar sense permís.

L'ara detinguda, de nacionalitat dominicana i 41 anys, portava dues ampolles de vidre a la mà i sense deixar de cridar va començar a proferir amenaces als ocupants de l'habitatge, dient-los que els mataria. Després els hauria llançat amb molta força les dues ampolles, tot i que els van poder esquivar, i també hauria trencat mobiliari.

Quan una de les víctimes va anar a la seva habitació per trucar als serveis d'emergència, la dona la va seguir i es va llançar sobre ella amb agressivitat per treure-li el mòbil. L'altra víctima es va interposar per intentar evitar-ho, moment en què l'agressora li va propinar un fort mossegada en un dit de la mà.

Els ocupants de l'habitatge van aconseguir demanar ajuda i el 091 va mobilitzar una patrulla. En arribar els agents, van trobar la dona a terra, cridant i fora de si, sense fer cas a les indicacions.

En el pis van veure vidres trencats i que una de les víctimes tenia una ferida sagnant a la mà. Els ocupants del pis van explicar que no coneixien de res la dona, que va ser detinguda per delictes de lesions, amenaces i allanament de morada.