Detinguda una dona a Palma per clavar unes tisores en els genitals al seu exparella.

Detinguda una dona a Palma per clavar unes tisores en els genitals al seu exparella.

PALMA, 28 Jul.

La Policia Nacional ha detingut una dona, de nacionalitat espanyola, com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, per haver clavat unes tisores als genitals d'un home que havia estat la seva parella.

Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa aquest divendres, la investigació va començar quan el grup d'investigació UFAM va tenir coneixement de maltractaments cap a un home per part de la dona que va ser la seva parella, cessant la relació feia temps tot i que seguien convivint al mateix domicili però en habitacions separades.

Segons relata la Policia, l'home havia estat objecte de tot tipus d'agressions físiques, rebent copets al rostre, manotades a la cara, aranyades i mossegades, patint també diferents tipus d'amenaçes i comentaris despectius i ofensius. A més, dormia amb la porta tancada amb clau per por que la dona li pogués fer quelcom.

L'últim episodi violent es va produir quan l'home es trobava assegut al sofà de la casa i de forma impredictible la dona es va apropar al mateix esgrimint unes tisores a la mà i se les va clavar als genitals de l'home de manera impredictible, provocant-li lesions.

En vista dels fets i un cop acabada la investigació, els agents van procedir a la detenció de la dona com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Tags

Categoría

Illes Balears