Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detinguda una dona per agredir i tancar el seu marit en una habitació sense poder sortir de la vivenda.

Detinguda una dona per agredir i tancar el seu marit en una habitació sense poder sortir de la vivenda.

PALMA, 9 Set.

La Policia Nacional ha detingut a una dona per agredir al seu marit i tancar-lo en una habitació de l'habitatge sense poder sortir, a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, els fets van ocórrer el passat divendres, cap a les 22.15 hores, quan un home va sol·licitar ajuda al 091 explicant que la seva dona l'havia tancat amb clau al saló de l'habitatge, sense cap possibilitat de sortir.

Després de l'avís, una patrulla es va presentar al domicili i va poder parlar amb l'home que va indicar que la seva dona l'havia tancat amb clau, sense possibilitat de sortir i li havia tret la documentació i les claus de l'habitatge. A més, la dona l'havia agredit i li havia llançat aigua, tirant-li després una ampolla.

Els agents van requerir els serveis de bombers i amb l'escala mecànica van aconseguir accedir on es trobava l'home.

D'altra banda, a l'altre costat en una estança contigua i separada per una porta de vidre es trobava la dona. Aquesta es trobava molt nerviosa i agressiva, no volia obrir la porta i donava cops al vidre amb la mà fins que el va trencar.

Els agents van aprofitar la circumstància per accedir a l'habitacle, mostrant-se la dona molt agressiva i havent de ser reduïda, procedint a la seva detenció com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments i detenció il·legal.

Així doncs, la dona va ser traslladada a un centre mèdic per una tallada a la mà, i l'home va presentar denúncia pel succeït.

.