• dimecres 29 de març del 2023

Detinguda una empleada d'un centre comercial a Palma per robar cinc mòbils

img

El total del valor econòmic dels mòbils puja a 5.600 euros

PALMA, 13 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona, espanyola, de 39 anys i empleada d'un centre comercial de Palma, que s'hauria presumptament aprofitat de la seva condició de treballadora per robar fins a cinc mòbils, el valor econòmic total dels quals puja als 5.600 euros .

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dimarts en una nota de premsa, aquest dilluns, funcionaris policials van detenir una dona espanyola, de 39 anys, com a presumpta autora del robatori de cinc telèfons mòbils, a un establiment de Palma.

Pel que sembla, els fets van passar entre els dies 6 i 13 d'agost, en un centre comercial de Palma, on la presumpta autora hauria comès fins a cinc robatoris de telèfons mòbils, aprofitant-se de la seva condició de treballadora.

El 'modus o perandi' que utilitzava la detinguda per a la sostracció, consistia a manipular el mòbil, i tot seguit deixar la caixa on estava aquest a l'aparador sense el mòbil, i després vendre el terminal al mercat de segona mà.

>

Després de la denúncia interposada davant la Policia, la Comissaria de Districte Oest va començar una sèrie de gestions, per aclarir el total dels fets.

Així, després de diverses investigacions, es va aconseguir identificar la dona que hauria robat els terminals, el valor econòmic dels quals ascendeix a 5.600 euros en total, i una vegada localitzada es va procedir a la seva
detenció per cinc delictes de furt.

Fins ara s'ha pogut recuperar un terminal, quedant la
investigació oberta a fi de localitzar els altres mòbils robats.

Notícies més vistes Avui